За нас

Фирма “Контракс Бс” ООД е създадена през 1994 година в гр. Бургас като дружество с ограничена отговорност.

Основна дейност на фирмата: продажба и сервизиране на компютърни компоненти; асемблиране на компютърни системи; продажба на периферни устройства /принтери, скенери, различни аксесоари и др./, копирни машини, телекомуникационна техника, електронни касови апарати с фискална памет, консумативи и др. Изграждане на локални мрежи е насочена към крайните потребители /физически и юридически лица/.Компютърните системи, към които фирмата е насочила своето внимание, са главно от среден и висок клас. Не сме забравили да се погрижим и за потребителите използващи компютър в домашни условия предлагайки широка гама от компютърни системи и аксесоари за SOHO пазара.

Освен крайни продукти, фирма “Контракс Бс” предлага на своите клиенти цялостни решения за компютърно и офис обзавеждане на базата на нови продукти и съвременни технологии. Тези решения комбинират лекота на използване, възможности за бъдещо разширение, висока надежност и производителност. Контракс Бс ООД осигурява пълния цикъл на доставка на работещи системи за своите партньори, което включва: проектиране на системата; доставка на технически и програмни средства; инсталиране на оборудването; обучение за работа с изделията; гаранционен и следгарнционен сервиз на цялата система. На нашите клиенти в гр. Бургас и извън него предлагаме абонаментно техническо поддържане на цялата гама офис техника която продаваме.

От 2002г. сме Майкрософт сертифицирани партньори. В региона представляваме редица водещи фирми в областта на информационните технологии, чрез партньорите си:

DELL  и Mайкрософт в партньорство с ЦАПК Прогрес ООД

NEC и Kyocera в партньорство с КОНТРАКС АД

 

От 2006 година фирмата ни е сертифицирана по ISO 9001:2000. От тогава всяка година Контракс Бс ООД преминава успешно контролните одити на Bureau Veritas, а през октомври 2009 фирмата се преквалифицира по новия стандарт ISO 9001:2008. Виж сертификата